Cash boom gokkast

Cash Boom is een gokkast die te spelen is in het Eurocazino. Deze gokkast is gemaakt door de makers van Simbat. Deze producent maakt heel veel mooie online gokkasten. Deze gokkast ziet er een beetje uit als een klassiek fruitautomaat. Je hebt 3 rollen en 3 rijen tot je beschikking. Het is de bedoeling dat je uit de 9 symbolen die op je scherm komen, een combinatie maakt van 3 dezelfde symbolen, op een actieve winlijn. Je hebt bij Cash Boom een begin en een vervolgspel. Deze 2 soorten spellen worden allebei op dezelfde rollen gespeeld. In het vervolgspel kan erg veel geld worden gewonnen!

Geldinleg en speellijnen

In het beginspel van de gokkast Cash Boom wordt er gespeeld met 1 actieve winlijn. Je zet dan ook maar 1 credit in per keer. Wel kun je de waarde van deze credit bepalen. Je kunt de hold functie gebruiken bij het spelen van het beginspel. Hiermee hou je een rol of 2 rollen een ronde vast, opdat je een grotere kans hebt op het behalen van een winnende combinatie.

Extra opties Cash Boom gokkast

Alle winsten die je hebt gehaald in het beginspel kun je verdubbelen door de gamble functie te gebruiken. Je kiest dan tussen kop en munt. Als je goed gokt heb je je winst verdubbeld. Heb je het fout, dan is je winst weg. In het vervolgspel kun je een stuk meer inzetten dan in het beginspel. Je kunt hier namelijk alleen spelen met 4 of 8 credits per spin. Je speelt in het vervolgspel altijd met 5 actieve winlijnen. De kans op winst is dus een stuk groter in dit gedeelte van het spel, en de inzet ook. In het vervolgspel zit de Cash Boom functie van het spel verborgen. Bij elke spin gaat er een rad draaien, deze stopt op een bepaald nummer. Met dit nummer wordt de Cash Boom meter gevuld. Bij het verschijnen van de letters Cash Boom wordt deze meter aan jou uitbetaald. Als er stop komt te staan, verlies je het geld wat er in deze meter zat.