Bonus Reels gokkast

Bonus Reels is een zeer leuke en spannende gokkast om te spelen in het Eurocazino. Met een leuke bonusgame en met maar liefst 27 winlijnen is er heel erg veel te beleven met deze mooie gokkast. Hoewel het thema van deze gokkast klassiek is, ziet hij er toch erg modern uit. Een leuke mix voor een gokkast. Aan de ene kant heb je het gevoel van een fruitautomaat, terwijl je ook een aantal leuke elementen van de moderne gokkasten terugvindt. De gokkast is gratis te spelen. We vinden het belangrijk om dat te melden, aangezien dit een punt is wat niet vergeten mag worden. Het is namelijk erg fijn als een gokkast een aantal keren gratis uitgeprobeerd kan worden, voordat men er daadwerkelijk geld op inzet. Zeker voor de beginnende spelers onder ons is het hebben van deze mogelijkheid fijn.

Geldinleg en speellijnen

Als je wel geld in wilt zetten, kan dat natuurlijk ook. Geld storten kan sowieso erg gemakkelijk, via iDEAL of je telefoon. Ook als je je geld eraf wilt halen, wordt dat op die manier geregeld. Je kunt de hoogte van je inzet bepalen aan de hand van een aantal credits dat je kan inzetten per actieve winlijn. Het feit dat er wordt gespeeld met 27 winlijnen is natuurlijk erg positief. Hoe meer winlijnen, hoe groter de kans op winst! En dat is natuurlijk wel waarom er wordt gespeeld op gokkasten, het maken van zoveel mogelijk winst.

Extra opties Bonus Reels gokkast

Deze gokkast heeft een leuke bonusgame. Je komt in deze bonusgame als er 3 sterren op de rollen komen. In deze bonusgames kun je heel gemakkelijk komen aan free spins. Er is eigenlijk niks fijners dan het krijgen van free spins. Je want dan namelijk geld, zonder dat je er iets voor hoeft in te zetten! Je wil dan natuurlijk ook zoveel mogelijk free spins ontvangen. Het aantal spins dat je krijgt wordt bepaald door een soort rad dat je ziet aan de bovenkant van je scherm. Bij het starten van de bonusgame dien je heel vaak op start te drukken. Hierna wordt het aantal spins dat je krijgt bepaald.