Bars ’N Sevens gokkast

De gokkast Bars ’N Sevens is erg populair geworden de laatste jaren, en dat is niet zo gek. De gokkast is namelijk erg mooi, en werkt bovendien altijd precies zoals het hoort. Je kunt veel geld winnen op deze gokkast, en je zult er veel speelplezier aan beleven. Dit komt omdat Bars ’N Sevens anders is dan de meeste gokkasten. Je hebt namelijk 2 gedeeltes waarop je kunt spelen bij deze gokkast. We zullen op deze pagina uitleggen hoe dat precies werkt. Ook zullen we je vertellen hoe je de hoogte van je inzet kunt aanpassen, zodat deze perfect bij jou past. Om te beginnen zullen we zeggen dat, ook nadat je de uitleg hebt gelezen, je het beste een aantal rondes gratis kunt spelen op deze gokkast. Op deze manier heb je heel snel door hoe alles werkt, en loop je niet meer tegen de beginnersfouten aan als je met je eigen geld speelt.

Geldinleg en speellijnen

Zoals gezegd kun je de hoogte van je inzet om verschillende manieren aanpassen. Je kunt namelijk ervoor kiezen om een aantal winlijnen te deactiveren en je kunt ook het aantal credits dat je per ronde inzet naar je eigen handzetten. Om dit volledig uit te leggen moet je eerst weten dat je bij het onderste gedeelte van deze gokkast minder kunt inzetten dan in het bovenste gedeelte. Het onderste gedeelte is namelijk alleen speelbaar met 1 credit per keer. Het bovenste gedeelte is te spelen met minimaal 5 credits per keer, en maximaal 20 credits per keer.

Extra opties Bars ‘N Sevens gokkast

Het leuke aan het hebben van 2 delen op een bepaalde gokkast, is het feit dat je de gewonnen credits van het onderste gedeelte, kunt inzetten op het bovenste gedeelte. In het bovenste gedeelte kun je namelijk veel meer geld winnen, uiteindelijk! De meeste credits win je door het verkrijgen van het symbool met de 7, of het symbool waarop staat ‘bar’. Dit zijn als het ware de bonussymbolen. Ook is er een gamble functie, waar je je mogelijke winsten kunt verdubbelen, als je goed gokt.