Angry Bells gokkast

Angry Bells is een mooie, klassieke gokkast die Eurocazino gemaakt heeft. Deze gokkast is erg mooi, en werkt bovendien heel erg goed. Het klassieke karakter van deze gokkast doet je denken aan de klassieke fruitautomaten die je kan vinden in de kroeg. De symbolen die worden gebruikt zijn dan ook verschillende soorten fruit. Druiven, meloenen, noem maar op. Ook is er een bepaald bonussymbool, en dat zijn de bellen. Deze gokkast heet natuurlijk ook Angry Bells, dus het zou raar zijn geweest als er geen enkele referentie zou zijn geweest aan de bellen. Als je een winnende combinatie hebt op een actieve winlijn van bonussymbolen, win je erg veel geld!

Geldinleg en speellijnen

Je kunt de hoogte van je inzet op meerdere manieren aanpassen bij de gokkast Angry Bells. Je kunt namelijk het aantal credits kiezen dat je wilt inzetten per spin. Ook kun je de waarde van deze credits bepalen. Al met al kun je dus wel zeggen dat er meer dan genoeg keuzes zijn voor het bepalen van de inzet. Je kunt namelijk ook nog het aantal actieve winlijnen aanpassen. Je kunt kiezen voor 1, 2 of 3 speellijnen per ronde. Hoe meer speellijnen je actief hebt staan, hoe hoger de inzet en hoe hoger jouw kans op winst.

Extra opties Angry Bells gokkast

De Angry Bells gokkast heeft ook een aantal speciale symbolen. Deze symbolen worden wildsymbolen genoemd. Een wildsymbool werkt een beetje hetzelfde als een joker. Als je een wildsymbool krijgt op een winnende combinatie, wordt het wildsymbool als het ware dat ene symbool dat de winnende combinatie voor je uitbreidt. Erg handig dus, en bij de gokkast Angry Bells zijn er 2 soorten wildsymbolen, de bellen en een soort duivel. De 2 wildsymbolen doen precies hetzelfde, en als je een combinatie hebt van de 3 wildsymbolen, krijg je evenveel winst. De gokkast Angry Bells is gratis te spelen. De makers van de gokkast hebben ervoor gekozen om je een budget van 10 euro te geven. Dit is een fictief bedrag, en kan je dan ook niet uitcashen. Dit bedrag is er alleen om te oefenen, erg handig!