Andy Capp gokkast

Andy Capp is een gokkast gemaakt door Eurocazino, deze gokkast heeft het thema van een klassiek fruitautomaat, en bestaat uit 3 rollen en 3 rijen. De symbolen die je ziet op deze gokkast zijn gemaakt om zoveel mogelijk te lijken op de gokkasten die tientallen jaren geleden gemaakt werden. Mede hierdoor heb je echt het gevoel alsof je op een oud fruitautomaat aan het spelen bent, terwijl je eigenlijk gewoon op een geavanceerde gokkast speelt. Deze gokkast is gratis te spelen voor de mensen. Je krijgt een bedrag van 10 euro. Dit zijn fictieve euro’s, natuurlijk. Met dit geld kun je geen echt geld winnen. Het dient dan ook puur gezien te worden als oefengeld. Je kunt ermee een aantal rondes spelen op de gokkast, zodat je precies weet wat je aan het doen bent, als je besluit om echt geld in te zetten.

Geldinleg en speellijnen

Geld inzetten kan op verschillende manieren op deze gokkast. Althans, de hoogte van je inzet is aan te passen op een aantal manieren. Zo kun je ervoor kiezen om een aantal winlijnen te deactiveren. Ook kun je de waarde van de munten die in je inzet naar je eigen wens aanpassen. Standaard zijn er 3 winlijnen geactiveerd bij de Andy Capp gokkast van het Eurocazino. Je kunt dit aantal terugbrengen tot minimaal 1 winlijn per spin. Je zet je geld in per winlijn, dus bij minder winlijnen zet je minder in, maar is je kans op winst ook minder. Je wint namelijk alleen munten als je een winnende combinatie maakt op een actieve winlijn.

Extra opties Andy Capp gokkast

De gokkast Andy Capp kan opgedeeld worden in 2 delen. Je hebt het basisspel, waar je begint met spelen, en je hebt de bonusgame. Deze ziet er hetzelfde uit als het basisspel, maar je kunt er wel een stuk meer geld winnen. Je kunt alleen spelen in de bonusgame als je 3 bonussymbolen hebt gedraaid in het basisspel. Als je in de bonusgame wederom 3 bonussymbolen draait, win je de hoofdprijs en ben je een gelukkige gokker.