All Right gokkast

De gokkasten die gemaakt worden door Eurocazino zien er erg klassiek uit. Hierboven zie je de spannende All Right gokkast Het is net alsof je op een echt fruitautomaat speelt. Deze ervaring is moeilijk om na te bootsen. En het is erg knap dat Eurocazino de gokkast zo heeft weten te maken dat je het gevoel hebt dat je je in een café bevindt waar zo een klassiek fruitautomaat staat. Je kunt natuurlijk alsnog veel geld winnen op deze gokkasten, het enige verschil met de moderne gokkasten is het feit dat deze wat meer extra opties hebben. Vaak is het zelfs zo dat de klassieke fruitautomaten een hoger uitbetalingspercentage hebben dan de moderne gokkasten.

Geldinleg en speellijnen

Je kunt op meerdere manieren je inzet aanpassen. Net als met ander, moderne gokkasten kun je ook kiezen voor het aantal winlijnen waarmee je wilt spelen. Er zijn maximaal 3 winlijnen bij deze gokkast. Deze gokkast heeft 3 rollen en 3 rijen. Je ziet dus 9 symbolen tegelijk. Het is de bedoeling om combinaties te maken van dezelfde symbolen op een actieve winlijn. Hoe meer combinaties, hoe meer winst. Als je de jackpotsymbolen op de rollen krijgt, ga je door naar het volgende gedeelte van de gokkast, daarover kun je hieronder meer lezen.

Extra opties All Right gokkast

Als je op het eerste gedeelte van de gokkast 3 7’s hebt gedraaid, ga je door naar het volgende gedeelte van de gokkast. Hier kun je het echte geld winnen! Je kan dit zien als een soort bonusgame van deze gokkast. Als je op het tweede gedeelte van de gokkast ook 3 7’s hebt gedraaid, win je de jackpot! Als dit het geval is loop je echt met veel geld weg. Als je nog niet helemaal zeker weet hoe alles werkt bij deze gokkast. Kun je ervoor kiezen om een aantal rondes te spelen voor gratis. Je krijgt van de makers van deze gokkast namelijk een fictief geldbedrag van 10 euro, dat je kunt gebruiken om de gokkast onder de knie te krijgen. Als je het gevoel hebt dat je de gokkast snapt, kun je een account aanmaken en op dit account geld storten.