Hot Star gokkast

Hot Star is een fantastische online gokkast die je super veel kans geeft op het winnen van mooie jackpotten. Met deze parel van het software team van Amatic industries zal je gedurende vele uren genieten van het beste online vermaak. Deze sensationele gokkast zal je zeker geïnteresseerd houden met zijn snelle actie en de mogelijkheid om veel buit te vergaren en daarnaast is het ook gewoon heel leuk om te spelen. Met tien betalende lijnen en vijf spoelen is het heel goed mogelijk dat je regelmatig scoort. Om dat te doen moet je drie of meer van dezelfde symbolen naast elkaar op de spoelen zien te krijgen. En aangezien er tien verschillende manieren zijn waarop dat kan is de waarschijnlijkheid van een winst heel hoog.

Om je door het spel heen te loodsen zijn alle knoppen zo weergegeven dat je intuïtief doorhebt wat ze allemaal doen. Op de spoelen zie je al je favorieten fruitstukken. De kers is het minst waard en de meloen het meest en daar tussen zitten onder andere druiven en limoenen. Verder is er ook een ander symbool, een zeven in een blauwe cirkel waarmee je het meeste kan verdienen. Als je daarvan vijf op een lijn weet te krijgen ligt er een mooie winst in het verschiet.

Inzetopties Hot Star gokkast

Met Hot Star heb je altijd volledige controle over hoe jij je geld uitgeeft, je kan tot aan een limiet zelf bepalen wat je wil uitgeven. Voor elk budget is er een zinderende spelervaring te beleven. Want via de Bet knop kan je gemakkelijk jouw gokervaring aanpassen aan de hoeveelheid geld die je wil uitgeven. Mocht je zin hebben in nog grotere winsten dan is er altijd de Gamble knop nog waarmee je je buit tot astronomische hoogtes kan katapulteren.

Bonusfuncties

De bonusfunctie van Hot Star is enorm voordelig. Zeker wanneer je op zoek bent naar de grootste winst. Het Hot Star logo dient namelijk als joker voor elke potentiële winlijn. In zijn directe omgeving waarmee je natuurlijk enorme combo’s kan scoren en dat betekent natuurlijk een fantastische winst.