Hot Seven gokkast

Hot Seven is een fantastische online gokkast die al vele jaren lang groot succes boekt bij het internationale gokpubliek. Het software team van Amatic industries is de drijvende kracht achter het succes van deze online gokkast. Amatic is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van gokkasten en je kan hun gokkasten in heel veel casino’s vinden. Wat betreft Hot Seven uit zich deze expertise in een online gokkast van de hoogste kwaliteit. Die zal garant staan voor uren lang online plezier en vele spannende jackpots. Het is een simpele en zeer snelle online gokkast, hetgeen niets af doet aan de pure spanning die je voelt wanneer je wint.

Het spel speelt zich af op vijf spoelen waarop mooi uitgewerkte afbeeldingen van ieders geliefde en bekende fruiten ronddraaien. Met vijf betalende lijnen beschikt deze online gokkast van Amatic over een overzichtelijkheid die het mogelijk maakt direct je winst te zien. Het gebeurt soms dat een gokkast zó ingewikkeld is dat het niet duidelijk is hoe je geld kan winnen. Dat probleem bestaat gelukkig niet met Hot Seven. Mocht er toch nog verwarring ontstaan dan heeft Hot Seven via de hulp knop een mooi menu ter beschikking waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Houd jij van simpele gokkasten die fantastisch uitbetalen? Dan is Hot Seven iets voor jou!

Inzetopties Hot Seven gokkast

Met de Bet knop is het mogelijk je inzet elke ronde zeer gemakkelijk aan te passen. Wanneer het goed gaat kan je veel in zetten en wanneer je voorzichtiger wil spelen. Dan is die optie er maar wanneer je veel inzet zal je ook beloond worden met de beste winsten. Na elke ronde krijg je de kans om je winst maal twee of zelfs maal vier te doen door op de Gamble knop te drukken, deze functie biedt net dat tikkeltje extra spanning in het spel.

Bonusfuncties

De bonusfunctie bij Hot Seven zijn de speciale ‘scatter’ symbolen, dit geeft een spannende extra dimensie aan de online gokkast. Die je overigens ongetwijfeld nooit zal willen laten schieten. Rol je drie of meer sterren dan krijg jij fantastische bonuswinsten!