Hot Scatter gokkast

Hot Scatter is een zeer bekende online gokkast gemaakt door het software bedrijf Amatic industries. Dit is een bedrijf met zeer veel ervaring, expertise en een uitgebreid assortiment. Online gokkasten waarvan vele spelers dagelijks gebruik maken voor hun online vermaak. Hot Scatter lijkt erg op de klassieke gokkasten met fruit maar met een aantal extra toevoegingen. Om die aloude en geliefde charme van de klassieke gokkast te behouden en toch de spanning tijdens het spelen naar een hoger niveau te tillen.

Zo is er een bonusfunctie en zijn er speciale symbolen in het spel gebracht. Zodat de mogelijkheid op grote uitbetalingen enorm reëel is. Hot Scatter speelt men op een veld van vijf spoelen met tien winlijnen. Het feit dat er maar liefst tien winlijnen zijn zorgt er voor dat het goed mogelijk is om consistent winnende combinaties te rollen en dit is juist wat Hot Scatter zo enorm leuk maakt om te spelen.

Inzetopties Hot Scatter gokkast

Zoals met heel veel gokkasten van Amatic bezit ook Hot Scatter de optie om wanneer je maar wilt de inzet te veranderen. Er is voor iedereen wat wils. Of je nu veel geld wil inzetten of juist heel weinig. Het kan allemaal met een klik op de Bet knop. Echter voor de grootste winsten is het aangeraden meer in te zetten. Zeker wanneer je veel speciale symbolen rolt of de bonusfunctie bereikt hebt. Wanneer de grote buit binnen is heb je altijd nog de kans om je winst te verdubbelen met de Gamble knop voor nóg meer vermaak en spanning.

Bonusfuncties

Voor zij die op zoek zijn naar de allergrootste winsten is het zeker de moeite waard wanneer ze de bonusfunctie bereiken in Hot Scatter. De bonusfunctie is te bereiken door meer dan drie ‘scatter’ symbolen te krijgen op het speelveld. Je krijgt dan direct een ongelofelijke vijftien gratis beurten en al je winst wordt onmiddellijk verdrievoudigd. Het is daarom ook dat je in deze modus de grootste buit kan binnen slepen. En het is daarom dat Hot Scatter zo’n fantastische gokkast is.