Hot Neon gokkast

Hot Neon combineert een unieke neon artstyle. Met spannende gokactie en is zodoende al heel lang een vaste stek voor vele gokkers over de hele wereld. Hot Neon wordt gemaakt door een bedrijf dat Amatic heet. Zij hebben jarenlange ervaring met het maken van onder andere superieure gokkasten. Amatic staat goed bekend in de gokwereld en hun spellen kan je in bijna elk casino vinden. Met Hot Neon zal je vast en zeker vele uren vol plezier en actie doorbrengen. En dat terwijl je op regelmatige basis kan genieten van je welverdiende winst. De gokkast heeft vijf spoelen met in totaal vijf winnende lijnen. Deze simpele opstelling zorgt er voor dat er geen afleiding van het spel bestaat en je direct kan zien welke lijn winstgevend is.

Mocht iets toch onduidelijk zijn dan beschikt Hot Neon over een beknopt help menu waarop je alle informatie vindt die je nodig hebt. Er is niks zo vervelend als een te ingewikkeld spel waarbij je de bomen niet meer door het bos kan zien. Het doel van het spel is om drie of meer van dezelfde symbolen op één rij te krijgen. De winnende rij moet wel van rechts naar links lopen. Hot Neon is een zeer populair spel dat genoeg spanning en plezier biedt om je voor vele uren te vermaken.

Inzetopties Hot Neon gokkast

Met Hot Neon kan je zelf bepalen hoeveel en wanneer je iets inzet, dit gaat gemakkelijk via de ‘bet’ knop, je inzet bepaalt welke winst je ontvangt, hoe groter de inzet hoe groter de jackpot. Je kan op elk mogelijk moment je inzet aanpassen naargelang hoe het spel gaat. Gaat het echt goed dan kan je na een winst er voor kiezen je winst te verdubbelen. Of zelfs te verviervoudigen wanneer je respectievelijk de juiste kleur en soort kiest om zo de echt grote winsten te behalen.

Bonusfuncties

Hot Neon is een spel waarbij het zeker loont de bonusfunctie te bereiken. Wanneer je drie, vier of vijf speciale sterren hebt op het speelveld kom je in de bonusmodus. Hierbij zal elke winst verdrievoudigt wordt en je automatisch vijftien gratis beurten krijgt. Wil je supergrote winsten behalen dan is deze bonusfunctie de place to be!